9 Eylül 2010 Perşembe

Spor Toto Süper Lig 4.Hafta: Beşiktaş- Ankaragücü

11.09.2010 21:30

315 Beşiktaş-Ankaragücü


Sezona yaptığı flaş transferler ile rakiplerine göz dağı vererek giren Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig 2.haftasında kendi sahasında ve seyircisi önünde karşılaştığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a berbat bir zeminde daha da berbat bir futbol oynayarak 2-0 mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Beşiktaş bu kez ligin zorlu takımlarından biri olan ve kendisi kadar olmasa bile yaptığı transferler ile dikkat çeken Ankaragücü'nü BJK İnönü Stadyumunda konuk edecek. Holosko, Bobo ve Vittek, Sestak gibi hücumcuları karşı karşıya getirecek mücadelenin zevkli ve de bol gollü geçmesini bekliyorum. Zaten savunması her maçta SOS veren Beşiktaş'ın bir maçı gol yemeden tamamlayabileceğini düşünmüyorum. Ancak, bu seneki kadro yapısıyla Beşiktaş gol yese bile yediğinin bir fazlasını atacak görüntüsü veriyor. Bu maç gollü geçmesinin yanı sıra aynı zamanda Beşiktaş'ın üstünlüğü ile de sona erecektir.

Portekiz milli takımı ile oynadığı maçlardan sakat dönen Ricardo Quaresma'nın bu maçta oynama ihtimali zor gözüküyor ancak ideal 11'i şekillenmeye başlayan ve hücumda sadece Quaresma'ya bağımlı olmaktan kurtulmak isteyen Schuster'in öğrencileri muhteşem taraftar desteğini arkalarına alarak ve terazide daha ağır basan kadro kalitesi ile bu maçtan mutlaka galip ayrılacaktır.

Beşiktaş'a verilen oran düşük gözükse de garanticilerin banko olarak bu maça kuponlarında mutlaka yer vermesi gerektiğini düşünüyorum. Bu maça kuponlarında yer vereceklere ise ilk tavsiyem ÜST oynamaları. Eğer bu maçta çok gol olmayacağını düşünüyorsanız 1 seçeneğini de tercih edebilirsiniz. Herkese bol kazançlar.


ÜST 1.50
1      1.25

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder